19 augustus 2009

Er is er een jarig.... / Happy birthday

Alleen nog niet vandaag.
In de kleuterklas vieren we natuurlijk de verjaardagen van de kinderen en bij een verjaardag hoort een taart. Nu is afgelopen jaar mijn taart aardig versleten. Het was een plastieke en had verschillende brandwonden en gaten gekregen. Dat krijg je als je hem laat vallen!

Nu wilde ik dus voor het komende schooljaar een nieuwe taart. Op vakantie zag ik toen een stoffen taart staan in een etalage en deze ben ik na gaan maken. Het was nog wel even een gepuzzel hoe we er kaarsje op konden plaatsen, zonder dat de taart zelf in brand kan vliegen. De kaarsjes branden maar een minuut per keer, maar het moet toch wel veilig zijn.
Gelukkig heb ik in zo'n geval een meedenkende man.

Dit is het resultaat geworden:



Zo, nu op naar het strand...

Just not today.
In kindergarten we celebrate the birthdays of the children. Last year my cake pretty worn. It was plastic and had received several burns and holes. That you get when you let him fall!
So I wanted for the coming schoolyear a new pie. On holiday I saw a fabric pie in a shopwindow and I made one like that.

2 comments:

Berna zei

Wat een leuke taart!!! Die kleuters mogen blij zijn met zo'n juf. Fijne dag.

conny's quilts en creaties zei

Wauw wat leuk zo'n duurzame taart. Die bij onze kleuters zag er voor de zomer ook nogal versleten uit....ben benieuwd of ze die nog wel gebruiken.....Sterkte met inrichten van je klas en 21 is echt een ideaal aantal!! (bofkont) Ik ben al blij met 27 leerlingen dit jaar (en er gaat binnenkort nog 1 verhuizen) vorig jaar waren het er 30....pffff (in groep 5) Dan is het wel proppen om alle tafeltjes nog een beetje gezellig in het lokaal te plaatsen.