17 januari 2010

Log Cabin variatie

Sinds enkele weken ben ik aan het puzzelen met EQ6. Graag wil ik ontwerpen met jullie delen. De volgende quilt heb ik ontworpen. Het is geen hoogstaand ontwerp, maar 1 om het delen te proberen:

In dit bestand (klik) kun je de patronen vinden en nog een ander ontwerp met dezelfde blokken.

8 comments:

Berna zei

Het mag dan geen hoogstaand ontwerp zijn zoals jij het noemt, het is wel weer eens een leuke variatie op de log cabin. Fijne zondag.

Klaske zei

Lijkt me erg leuk en handig, E
q6, heb het ook op mijn verlanglijstje te staan, maar ja daar staat wel meer. De andere quilt vind ik ook erg leuk, heb het opgeslagen. Heel erg lief dat je je ontwerpen met ons wilt delen. Fijne zondag!

conny's quilts zei

Ik vind het een mooi ontwerp hoor, ga je hem zelf ook met stof uitvoeren?

Hennie zei

Ja leuk hé om met EQ6 te ontwerpen, het kost mij nog behoorlijk veel tijd, ik moet er gewoon weer wat meer mee aan de slag.
Fijne zondag Hennie.

Chris zei

Wat leuk Rina! Ik werk ook graag met EQ6. Ik heb dat nog nooit geprobeerd om iets met iemand te delen. Kan je een ontwerp ook in het oorspronkelijke PJ6 formaat aan elkaar sturen? Volgens mij moet dat kunnen.
Ik wil ook leren hoe je er een pdf van kan maken.

Nelleke zei

hallo Rina,wat leuk dat je zo met patronen aan het stoeien bent en ons er ook nog van laat meegenieten.Misschien een nieuwe ontwerpster in de dop?Zelf heb ik al een log cabin gemaakt maar als er in de toekomst iets voorbij komt dat ik graag wil maken zeg ik er zeker geen nee tegen.groetjes en veel succes gewnst met je eq6 Nelleke

Guute zei

Log cabin in al zijn variaties: ik vind ze allemaal even mooi. Je hebt dit mooi gedaan.

Anoniem zei

wat een leuke ontwerpen Rina!
Ik ga ze uitproberen, mettertijd zie je ze wel eens op mijn site.
Groetjes Klazien