18 maart 2011

Update English Baskets

En er is weer een mandje ontstaan onder mijn vingers.
Allereerst teken ik met malletjes of op de lichtbak het onderdeeltje op de stof. Daarna rijg ik eerst een kwart inch om en rijg ik het onderdeeltje op zijn plaats. Daarna naai ik het pas vast op de ondergrond. Het is zo wel een heel werkje, maar daar geef ik niet om. Voor mij werkt het zo heel prettig. Ik kan zo nauwkeurig werken.
Het leuke aan deze mandjes is de verscheidenheid aan bloemetjes. Zo zijn er bloemen in de vorm van sterren, gemaakt van hexies, van cirkels, met de vorm van kelkjes enzo. Hierdoor blijft het erg leuk om te werken aan die mandjes. Er zijn nu vier mandjes klaar, dus ga ik even verder met de binnenrand die bestaat uit bloemen en sterren.


Toen ik vanavond de laatste steekjes aan het maken was van dit mandje, zag ik de achterkant. Ook hiervan kan ik genieten. Al die kleurtjes en kleine steekjes en de manier waarop alles netjes is weggewerkt.
Op naar de volgende ....

Fijn weekend,

10 comments:

Annelies vdB zei

Wat is het een mooi mandje geworden !

Juicybear zei

Super mooi mandje zeg.
Groetjes Anneke

Berna zei

It's a beautiful flower basket!
Goed weekend.

Hennie zei

Je mandje is erg mooi geworden ! ! !
Fijn weekend Hennie.

Francien zei

Zo heeft iedereen zijn eigen methode Rina om het leuk te maken...je doet het prachtig hoor en zo leer ik gelijk wat van je voordat ik aan dat grote project "durf"te beginnen...ik vind het een schitterend patroon en prachtige kleurtjes en stofjes zijn ervoor...de jouwe wordt zeker supermooi...fijn weekend...groetjes Francien.

katrien zei

Mooi mandje.

Johanna Zweden zei

Wat schitterend Rina,
Mooi van kleur
Groetjes Joke en een fijn weekeinden.

Guusje, zei

Wat een mooie mand wat is dit toch een fantastische quilt om te maken.

Madammeke Ongeduld zei

je mandjes zijn prachtig ook de achterkant is heel netjes

Chris zei

Netjes werk hoor en leuk om te doen. Op deze manier wordt het prachtig.