15 april 2013

Eerste blok

Iedere keer weer trap ik erin. Op momenten dat ik het druk heb, begin ik aan nieuwe projecten. Als ik erover nadenk kom ik toch tot de conclusie dat het afmaken van projecten mij waarschijnlijk meer rust zou geven, dan het beginnen aan nieuwe projecten. Ik snap dus ook niet goed waarom ik op zo'n moment de verleiding niet kan weerstaan.

Vorige week in Rijswijk heb ik staan genieten van de mooie antieke quilts van Dorry. Thuis gekomen begon het te borrelen, gezocht tussen de lapjes en...... Begonnen aan een nieuwe quilt. Ik durf hem niet te laten zien. Dat komt deze week nog wel.

Het afmaken van het eerste blok van de quiltmania mysteriequilt is wel gelukt. Dat geeft toch weer wat lucht in mijn hoofd. Of toch ook niet, want vandaag wil ik verder werken aan het tweede blok. Het gepriegel geeft mij wel rust.

Afgelopen week liep ik ook aan tegen de zpagetti wol bij het Kruidvat. Iedere keer kon ik de verleiding weerstaan, maar nu heb ik toch een bol gekocht en ben aan het werk gegaan. Eerst even op you-tube gezocht hoe ik een rondje moest maken en daarna verder haken. Ik herinnerde mij als snel de slag van vroeger.

Mijn idee was om er mijn quiltrommeltjes in te gooien, maar manlief had al een ander plan met mijn mandje. Hij wil er het fruit in leggen. Ik ben blij dat hij hem leuk vindt, dus is het bij deze een fruitmandje geworden. Ook gaf DH nog de tip om er honderd in het oranje te maken "dan kun je ze verkopen als oranje hoedje". De grapjas..

10 comments:

Sylvia zei


O ja zo herkenbaar om steeds aan iets nieuws te willen beginnen.
Komt natuurlijk dat we té veel inspiratie en té weinig tijd daarvoor hebben. Enne dan krijg je soms een schuldgevoel over de Ufo`s!! Maar ja, als we maar happy zijn er mee.
Leuk je gehaakte fruitschaal, ik stond ook in twijfel of ik zo`n bol zou kopen!?(Nog) niet gedaan.
Groetjes Sylvia

Annelies zei

Je blok is mooi geworden. Ja, het gepriegel geeft mij ook veel rust.

Chris zei

Ik snap het best hoor, van dat 'er in trappen'. Ik moet me ook vaak inhouden en verstandig zijn, maar er is zóveel leuks! Je blok is enig geworden en ook dat mandje. Weer eens heel wat anders.

katrien zei

Heel mooi blok.
Benieuwd naar je nieuwe project.

Saskia Smit zei

Mooie rokrandjes heb je gemaakt.

Elly (creatieveling Elly) zei

Wat een heerlijk werkje he en ze zijn ook zo leuk

Sis Voorn zei

Deze 'ziekte ' heet quilters-onrust en word veroorzaakt door het quiltvirus...
Niks aan te doen...levenslang.. ;-)

Wietskes Quilts zei

Inderdaad, levenslang maar zo heerlijk
groetjes
Wietske

Martine zei

Lief plaatje geworden en dat gepriegel vind ik ook heerlijk.

Fahad Naseer zei

Which Car you want..? Here is a best list of Cars and Vehicles, Hot Vehicles, Strange Cars, Super Cars Model, Funny Cars, Car Latest Models, Cars with Girls, Cars like helicopter and Most Speed and Expensive Cars
WorldLatestVehicles.com