28 november 2008

Sandwich met hulp??

Twintig jaar geleden was ik begonnen met een sampler. Deze is toen blijven liggen. In de zomervakantie vond ik deze blokken op de zolder en vond het zonde om hem te laten liggen. Het zijn tenslotte wel de eerste blokken die ik heb gemaakt. Nu heb ik deze in de zomer verder afgemaakt met meer blokken en sashing.
Dus vandaag maar uitgetrokken voor het rijgen.
Nu doe ik dit graag op de grond, maar dat heeft 1 nadeel. Er loopt ook een konijntje los, die liever op een kleed zit, dan op de koude vloertegels.Eerst liep hij wat te snuffelen en aandacht te vragen, maar op een gegeven moment had hij zijn plekje gevonden en ging er languit bij liggen. De spelden konden hem niet deren.Geen probleem natuurlijk zolang hij bleef liggen. Maar al snel vond hij dat er toch meer aandacht moest zijn voor hem, dus ging hij voor mijn handen zitten, zodat ik niet meer verder kon werken. Dus zachtje weggeduwd en daar ging meneer.

Toch was dit niet geheel naar zijn zin en bedacht hij iets anders. Een speldendoosje is namelijk erg leuk om mee te spelen. Alle spelden vlogen door de lucht en lagen verspreid over de quilt en in zijn vachtje.Even schudden en de spelden vielen op de grond. Dit vond ik toch minder gezellig, dus alle spelden weer netjes opgeruimd en toen toch maar even tijd gemaakt voor een knuffel. Samen hebben we heerlijk op de grond op de quilt gelegen en geknuffeld. Daarna mocht ik mijn werkje vrij ongestoord afmaken.

2 comments:

inge zei

onze katten willen ook altijd 'helpen'

Annelies zei

Je hebt zonder meer een quiltfan. Succes met de quilt.