17 december 2008

Mandje en stitcherie

Gisteren heb ik eindelijk een mandje gekocht en de rand ervan zo gemaakt dat ik daar verschillende quiltgereedschapjes in kan stoppen. In het grote midden kunnen dan de lapjes, speldenkussen enz. Zo ligt alles tenminste niet meer op verschillende tafels in de kamer te zwerven en kan ik makkelijk mijn mandje meenemen om elders in het huis verder te werken.Vandaag heb ik de laatste hand gelegd aan de volgende sticherie van mijn Garderner's Journal.

6 comments:

Yvonne aka sommeke zei

OOoooh weer zo'n schattig tuinvrouwtje!
Slim mandje ook!

Annelies zei

Ook ik heb zo'n mandje. Heel erg handig.
Erg mooie stitchery !

Hennie zei

Goed bedacht met dat mandje ik heb alles in een trommeltje maar wat ik nodig heb zit altijd onderin. Wie weet een mooi werkje voor het komende jaar.
Je stitchery is ook erg mooi geworden.

www.stitchaquilt.blogspot.com

katrien zei

Wat een leuk mandje.
En je stitcherieblok,prachtig hoor.

Anoniem zei

Your stitchery basket looks wonderful. What a great idea for the side pockets to keep things available and out of the way at the same time.

I love your Christmas decorations.
One of your pictures looks like you have tomtens. What do you call your tomtens? (Tomte is Swedish, Nisse is Norweigen, I'm not sure what you'd call them in english)

Cybele's patch zei

Je stitchery is erg mooi, maar dat mandje vind ik super. Ik heb alles in een trommeltje en dat is af en toe net een grabbelton.