19 augustus 2009

Er is er een jarig.... / Happy birthday

Alleen nog niet vandaag.
In de kleuterklas vieren we natuurlijk de verjaardagen van de kinderen en bij een verjaardag hoort een taart. Nu is afgelopen jaar mijn taart aardig versleten. Het was een plastieke en had verschillende brandwonden en gaten gekregen. Dat krijg je als je hem laat vallen!

Nu wilde ik dus voor het komende schooljaar een nieuwe taart. Op vakantie zag ik toen een stoffen taart staan in een etalage en deze ben ik na gaan maken. Het was nog wel even een gepuzzel hoe we er kaarsje op konden plaatsen, zonder dat de taart zelf in brand kan vliegen. De kaarsjes branden maar een minuut per keer, maar het moet toch wel veilig zijn.
Gelukkig heb ik in zo'n geval een meedenkende man.

Dit is het resultaat geworden:Zo, nu op naar het strand...

Just not today.
In kindergarten we celebrate the birthdays of the children. Last year my cake pretty worn. It was plastic and had received several burns and holes. That you get when you let him fall!
So I wanted for the coming schoolyear a new pie. On holiday I saw a fabric pie in a shopwindow and I made one like that.

3 comments:

Berna zei

Wat een leuke taart!!! Die kleuters mogen blij zijn met zo'n juf. Fijne dag.

conny's quilts zei

Wauw wat leuk zo'n duurzame taart. Die bij onze kleuters zag er voor de zomer ook nogal versleten uit....ben benieuwd of ze die nog wel gebruiken.....Sterkte met inrichten van je klas en 21 is echt een ideaal aantal!! (bofkont) Ik ben al blij met 27 leerlingen dit jaar (en er gaat binnenkort nog 1 verhuizen) vorig jaar waren het er 30....pffff (in groep 5) Dan is het wel proppen om alle tafeltjes nog een beetje gezellig in het lokaal te plaatsen.

Anoniem zei

h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片