20 augustus 2009

Update Nearly Insane

In de afgelopen weken heb ik verschillende blokken van deze quilt gemaakt, maar waar ik vooral mee bezig ben geweest is het in elkaar zetten van de rijen die ik al compleet heb. Het begint al een mooi geheel te worden.

In recent weeks I made several blocks of this quilt, but mostly I've completed some rows. It starts to be a beautiful quilt.

12 comments:

Annelies zei

Het ziet er schitterend uit Rina ! Echt heel mooi.

Cybele's patch zei

Dit wordt een prachtige quilt. Heel mooi Rina. Je CW blokjes hieronder zijn ook mooi geworden. En de taart is helemaal fantastisch. Wat zullen de kindjes daarvan genieten.

katrien zei

Dit is al een mooi geheel hoor.

Carolinxe zei

Really really beautiful. Nice work. Congrats!

Klaske zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Klaske zei

Hoi Rina bedankt voor de reactie, je krijgt het resultaat gauw te zien. (ik heb het vorige berichtje verwijderd want daar stond mijn mailadres vol in beeld)Bedankt en groetjes Klaske

Erica zei

Wat ben je al ver! En mooi!

Yvette zei

I love it!

Anoniem zei

Wow!

It is even more amazing assembled.

Guute zei

Waaw!!! Dit wordt ongelooflijk mooi! Ik ben nochthans geen blauwmadam maar dit smaakt naar meer.

Julianne zei

I love the colours!! The blue is so gorgeous. I think I might do my Dear Jane in blues.

Anoniem zei

視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋