25 september 2009

Garden stitcheries en meer

Wat is het quilten toch een heerlijke hobby om 's avonds op de bank te doen, na je werk. Iedere avond een steekje om zo even de dag van je af te zetten. Ik geniet er steeds meer van.
Deze week ben ik begonnen met het maken van een kerstquilt. De eerste twee blokken zijn klaar en de overige zijn al gesneden. Deze zal ik het weekend laten zien. Ik wil deze quilt helemaal op de machine maken. Ik heb dit nooit eerder gedaan, maar vind het daarom juist een uitdaging.
Volgende week ga ik een dagworkshop volgen waarbij het quilten op de machine wordt uitgelegd en geoefend op verschillende manieren. Ik heb hier erg veel zin in.

Waar ik tevens aan heb gewerkt het vorige weekend en deze week zijn de stitcheries van de Garderners Journal. Ik heb geteld en het gaat erg hard nu. Ik moet nog zes blokjes. Ik wil proberen deze voor de herfstvakantie zoveel mogelijk klaar te hebben, zodat ik dan de blokken aan elkaar kan zetten.

7 comments:

katrien zei

WAt zijn het weer mooie blokjes.

Yvonne aka sommeke zei

Ach, die stitchery is zoooo leuk!
Goe weekend!

Cybele's patch zei

Wat borduur jij toch mooi. Zulke regelmatige steekjes.
Ben trouwens benieuwd naar je kerstquilt.

Annelies zei

Wat een leuke stitcheries zijn dit !!

Guusje, zei

Wat worden ze leuk krijg steeds meer zin want ik kom het boek iedere keer tegen maar het mag nog niet moet eerst iets afmaken dus ik moet opschieten.

Hennie zei

Je blokken zien er heel erg mooi uit, ik ben erg nieuwschierig hoe de quilt er uit komt te zien.
Groetjes Hennie.

Anita (Sniet) zei

Wat is die stitcherie toch leuk hè! De kleuren van je kerstquilt zijn prachtig. Dat wordt ook een leukertje.