02 oktober 2011

1e camelot bijeenkomst

Al een tijdje stond een quilt met circels op mijn wish list, maar ja, zoals dat bij velen gaat, staan er nog wel meer op dat lijstje.
Nu Janine (www.quiltgebeuren.nl) in het voorjaar met het idee om een bom te organiseren van de Camelot quilt. Daar mijn Pop klaar is en ik het toch erg leuk vind om elke maand te werken aan een BOM-blok, heb ik mij meteen opgegeven.
En afgelopen zaterdag was dan ook de eerste bijeenkomst. Het was een gezellige boel in de cursusruimte van het quiltgebeuren. Janine en Heidi legden de beginselen uit en al snel was iedereen malletjes aan het tekenen.
Thuis ben ik meteen verder gegaan en het eerste blok is dan ook al klaar. Nu is het wel lang wachten tot het volgende blok (pas op 4 november), dus tot die tijd zal ik mij vermaken met andere quilts ;-)

12 comments:

Ageeth Dorsman zei

Ja, ik heb je blog gevonden! En wat
is je 1e Camelot-ster prachtig ge-
worden! Ik vind, dat hij een prachtige, antiek-achtige uitstraling
heeft gekregen en mooi gemaakt is!
Maar hoe moet dat nu de rest van de
maand: deze al af en ook je huiswerk
van Ted al gemaakt....
Fijn weekend nog verder en groetjes
van Ageeth.

Annet zei

Wat heb je mooie kleuren gebruikt. Ik ken dat gevoel. Je wilt graag verder maar je moet wachten. Gelukkig hebben echte quiltsters meer onder handen.

Groeten, Annet

Chris zei

Wat een enig blok Rina! Mooie kleuren ook. Dat wordt een prachtquilt, dat kan niet anders.

PASSIE FLOWER zei

wat een mooi stoffen, dit wordt vast een prachtige quilt.

Marion zei

Wat een mooi blok! Ik heb me aangemeld voor de e-mail BOM, dus ik verwacht het blok deze week in mijn mail. SPANNEND!!!!!!!!!!!!!!

Annemarie zei

Ik vind het blok prachtig! leuke stoffen en kleuren heb je gebruikt! Succes met het volgende blok! Groetjes, Annemarie

Nelleke zei

Hallo Rina mooi is je blok geworden ook ik ben er mee begonnen het blok ligt geknipt maar de tijd om het te maken heb ik nog niet gevonden.Dit is volgens mij wel het makkelijkste blokje dat erbij is want de andere hebben meer stukjes heb ik al gezien.Groetjes Nelleke

Johanna Zweden zei

Wat een schitterend blok, en wat een mooie kleuren
Groetjes Joke

Guusje, zei

Wat een mooi eerste blok, het lijkt me een mooie quilt om aan te werken.

Sylvia zei

Mooi hoor dit eerste blok, de ruitjes lopen ook zo netjes recht.
Succes er verder mee, gr.Sylvia.

Annemarie zei

Een prachtig blok! Lijkt me erg leuk om aan de Camelot blokken te werken. Succes met je tweede blok! Groetejs, Annemarie

christine zei

wat prachtig ik zag ze al bij andere verschijnen op de logs maar vindt dit blok toch wel erg mooi succes met je bommetje. en ja in die tussen tijd iets anders doen? ach we hebben genoeg tedoen toch?
christine