02 augustus 2012

Camelot update

Er zijn weer twee rondje bijgekomen voor de camelot quilt. De linker was al even af, de rechter heeft voor kopzorgen gezorgd. Eerst vond ik de kleuren niet mooi, dus ben ik deels opnieuw begonnen en nu zie ik dat de rechter toch wel een stukje groter is dan dan linker. AHHHH. Eens kijken hoe ik dit oplos.

9 comments:

Annelies zei

Ze zien er beide erg mooi uit. Succes met het oplossen van het probleem van de grootte.

Klaske zei

Ze zien er wel mooi uit!Ik hoop dat je het oplossen kunt!Fijne dag

Nelleke zei

Hallo Rina ik vind de stofjes uitzoeken nog het moeilijkst bij deze quilt,het ligt bij mij dan ook even stil omdat ik er ook nog een paar wil veranderen door er niet zoveel keurtjes in te gebruiken.Jou kleuren passen mooi bij deze blokken.Je zult vast een oplossing vinden denk maar; de aanhouder wint.Groetjes Nelleke

Berna zei

Mooie cirkels! Hoe kan het nou dat ze van maat verschillen? Zou toch niet moeten kunnen met een goed patroon? Succes met het vinden van de oplossing.

Chris zei

Het lijken me best lastige blokken, maar wel verschrikkelijk mooi. Je vindt vast wel een oplossing voor dat laatste blok.

Ageeth Dorsman zei

Ze zien er allebei prachtig uit, Rina,
ondanks het grootte-verschil. Maar is
de rechtse nu te groot of de linkse te
klein voor de gegeven maat? Het zou het makkelijkst zijn als de rechts te
groot zou zijn, dat kun je het beste
oplossen dor de buitenste rand even
opnieuw te plaatsen, misschien?
Groetjes van Ageeth

veerle zei

Zou toch niet mogen als je met een patroon werkt... als je dat moet aanpassen ... lijkt me niet gemakkelijk, maar ik vind je blokken wel super mooi. Ik heb het volledige patroon nog liggen om er mee te starten, maar eerst nog wat andere dingen afwerken :) Veel plezier nog

Cybele's patch zei

De blokken zijn erg mooi. Jammer dat je nu weer naar een oplossing moet zoeken voor het verschil in grootte. Lijkt me niet makkelijk bij een rond patroon. Succes!

katrien zei

Mooie rondjes.