04 maart 2009

Affo

Het is mij gelukt om een schulprand aan mijn quilt te zetten. Het had wel wat voeten in de aarde. Bij de eerste poging ging de rand helemaal omkrullen. Ik heb hem er toen helemaal afgehaald en ben opnieuw begonnen. Ik ben nu blij dat ik dit gedaan heb, het was wel veel werk, maar het is nu wel naar mijn zin.

Ik ben nu een label aan het ontwerpen en dan kan hij opgehangen worden.

12 comments:

Yvonne aka sommeke zei

Je schulprand is héél mooi geslaagd!

Annelies zei

Ik vind een schulprand ook lastig, maar eenmaal eromheen heb je echt eer van je werk.

Guute zei

Prachtig quiltje en je schulprand is heel mooi erbij.

Cybele's patch zei

Heel mooi quiltje Rina. De rand is heel goed gelukt. Schulprand is inderdaad nogal lastig. Heb laatst een quiltje met een heel grove sculprand gemaakt en dat was al lastig.

ada zei

Hallo, mooi hoor zo'n schulprand.
In je vorige bericht schreef je dat zo zo groos was op dat borduurboekje. Ha, groos! Dat heb ik buiten mijn familie niet vaak horen gebruiken! Kom je oorspronkelijk ook zeker uit het westen.

Annelein zei

Ziet er erg leuk uit zeg. Dacht kom ook maar even bij jou kijken. Je eigen gemaakte sampler beloofd mooi te worden. Die patronen van Long Dog, vooral die onderste vind ik erg mooi en heb ik volgens mij nog niet eerder gezien

Rina zei

Ha Ann, Ik kom inderdaad uit het westen, ik ben geboren in Aalsmeer. Heb je ook een website, ik zou graag een kijkje nemen.

Rina

ada zei

Hallo Rina, helaas heb ik geen website. Maar ik doe wel mee met de klosjes. Noemen jullie biskwietjes ook kaakjes? Mijn man komt uit Drente en die kent al die west-Nederlandse woorden niet:)
Ada (niet Ann)

katrien zei

Mooie affo.

Inge Slaats zei

Oh, wat mooi en goed gelukt, die schulprand. Lijkt me erg moeilijk.

cdnj zei

I love how you finished off your winding ways quilt.

Your stitchery looks amazing. I can't wait to see what if looks like when it's done.

lappenleintje zei

Hij is zo mooi geworden met die prachtige schulprand! Die kleuren zijn helemaal mijn kleuren. Waar heb je het patroon van? Lijkt me lastig, zo'n rand, maar het resultaat is er wel naar!