11 maart 2009

Een oud werkje ingelijst.

Ik denk dat ik een beetje last heb van de lente schoonmaak. Ik ben mijn "te doen" lijstje aan het afwerken. Hierop stond al enige tijd (lees jaren) het inlijsten van een borduurwerk. Iedere keer als ik in de winkel stond was ik weer vergeten om het werk op te meten voor een lijst. Nu dus niet, dus is het eindelijk gelukt.Verder meteen even langs de bouwhandel geweest om een lat te kopen voor mijn winding ways, dus deze hangt nu ook.

Gisteren ben ik bij het quiltgebeuren geweest voor een cursus foundation piecing. Erg leuk werkje. Ik heb voor het eerst een blokje op de machine gemaakt. Ik maak altijd alles met de hand, maar vond het leuk om het eens uit te proberen. Het viel mij alles mee.
's Avonds ben ik meteen verder gegaan met het maken van een blok voor mijn CDW m.b.v. de foundation piecing methode. Helaas moeten jullie hier nog even op wachten tot het update dag is....

3 comments:

Cybele's patch zei

Mooir borduurwerk Rina.
Paper piecing werkt zo heerlijk. Ik doe niet anders. Als ik met malletjes werk, trekt alles scheef. Met pp blijven alle naadjes keurig gelijk.

Annelies zei

Wat een leuk borduurwerk !

Hennie zei

Wat een mooi borduurwerk die is zeker een mooie lijst waard.
Groetjes Hennie.