11 oktober 2009

Andere naai werkzaamheden

Ik zit er al langere tijd over te denken om onze kamer te veranderen. Ik wil graag een electrisch haardje, maar eigenlijk is er geen plaats voor. Door wat meubels te verplaatsen zou het misschien kunnen. Ook zou een nieuw bankje in de tv hoek wel prettig zijn en als je dan toch bezig bent, kan de zithoek ook wel een opfrisser gebruiken. Dit soort dingen moeten langzaam in de week gezet worden bij vriendlief, die niet erg van veranderingen houdt en al helemaal niet als ze geld kosten. Nu hebben we gelukkig een zithoek met rotanstoelen met losse kussens. Gisteren zijn we dus samen op zoek geweest naar leuke stof. Ik heb toen drie verschillende stoffen meegenomen om thuis even te kijken wat er leuk zou staan. En natuurlijk meteen even geprobeerd of ik zelf de kussen kan bekleden. En zie daar ....
Vooraf:

Hoe het gaat worden:

Ik had maar 1 meter gekocht, maar het resultaat is al goed te zien. Vriendlief was geheel verrast dat ik dit kan en dus mag de hele zithoek aangepakt worden. Morgen dus maar eens kijken of ik tijd heb om na mijn werk meer stof te kopen.
Tijdens het zoeken naar stof kwam ik deze leuke rieten ton tegen op wieltjes. Daar zag ik mogelijheden voor: hierin passen mooi de projecten waaraan ik aan het werk ben. Zo ligt niet alles te slingeren door de huiskamer. Er is alleen 1 nadeel, ook mijn konijntje was erg blij met deze aankoop. Hij is al enthousiast begonnen aan het opeten van de mand.

2 comments:

Yvonne aka sommeke zei

Da's al leuk opgefrist Rina!
(geef je je konijntje wel te eten? Hihi)

Guute zei

Konijntjes die manden eten. Eten die geen worteltjes? Je renovatie is alleszins al goed geslaagd!