28 oktober 2009

Vakantiewerk deel 2 en nieuwe verslaving.....

Maandag had ik beloofd om meer te laten zien van het quiltwerk wat ik in de vakantie heb verricht. Dit is er dus weer 1. Alle blokken voor mijn kerstquilt waren al gesneden en een paar in elkaar gezet. Nu zijn alle twaalf de blokken klaar en zitten ze aan elkaar. De stof voor de rand is gekocht, dus die kan er een dezer dagen aan gezet worden. Er is alleen 1 probleempje: ik vind het geen kerstquilt geworden. Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?

Sinds gisteren heb ik er een verslaving bij. Ik heb namelijk het volgende programma aangeschaft en zie nu al zeer veel mogelijkheden...

7 comments:

Hennie zei

Hij is wel mooi geworden maar je hebt gelijk het is niet een echte kerstquilt. Als je nou een rand eromheen doet van kerst stof, zou dat helpen. Succes er mee.
En anders maak je toch nog een kerstquilt, je hebt nog tijd genoeg, ha, ha, ha.
Groetjes Hennie.

quilting Jeannet zei

Hij is prachtig geworden Rina, en wat is een kerstquilt ? dat zal van de rand afhangen die je er omheen doet, ik ben er nog druk mee bezig......

groetjes, Jeannet

katrien zei

Heel leuk ist ie wel hoor je quilt.Maar echt kerst dat niet,alhoewel de kleuren geven toch wat kerstsfeer.

Cybele's patch zei

Hij is erg leuk geworden. Voordeel is wel dat je hem langer dan alleen in de kersttijd kunt gebruiken.

inge zei

moooi!

Yvonne aka sommeke zei

't Zijn dan misschien geen echte kerstkleuren maar 't is wel een erg mooie quilt. Zoals Jossie ook al zegt : je kan hem nu langer hangen en er dus ook langer van genieten dan alleen maar met kerst! ;-)
Véél plezier ook met EQ6!

Annelies zei

Ik zou het zo laten. Misschien niet uitgesproken Kerst, maar heel goed in deze tijd te gebruiken.
Ik vind het een prachtig kleurenschema.