21 april 2011

Prikbord gepimpt

Afgelopen weekend was ik in de stoffenwinkel stof wezen kopen voor nieuwe fleurige kussentjes. Ik liep meteen tegen de juiste stof aan, eenmaal thuis is het veranderd in...
een memobord. In onze logeerkamer hangt al jaren een memobord. Deze heb ik bij thuiskomst meteen gepimpt. Nu moet ik dus wel terug naar de winkel voor dezelfde stof voor kussentjes. LOLOnderaan het bord hangt een kleine windgong met vogelhuisje. Ook deze is beplakt met dezelfde stof.
Op het bord zitten knijpertjes op een lint. Gevonden bij de Action, ik wist toen nog niet waarvoor, maar toen het bord hing, kwamen ze goed van pas.

5 comments:

Berna zei

FLEURIG!!

Roos zei

Wat is dat leuk geworden en dan nu de kussentjes?
Groetjes Roos

Chris zei

Ontzettend leuk! Heerlijke vrolijke stofjes. Wat een goed idee om een memobord op deze manier te versieren. Ik denk niet dat je het erg vindt om weer even terug te gaan naar die winkel.

Cybele's patch zei

Vrolijk memobord. Ben aan het bijlezen na een week afwezigheid en snap niet dat ik de NI gemist heb. Wat is die mooi geworden en wat heb je hem mooi gequilt. Complimenten! Wat zal dat een goed gevoel zijn nu hij af is.

Dorine zei

Wat leuk is dit geworden.